Programi za društveno odgovorno poslovanje

Količinu novca s kojom raspolažete i financijsku pismenost ne dijeli znak jednakosti.

Kako usustaviti financijsku ravnotežu i smanjiti financijski stres? Naši stručnjaci u području upravljanja osobnim financijama i bankarstvu osmislili su ovaj poseban program koji se sastoji od upoznavanja Modela 5 Faza Životnog Ciklusa Osobnih Financija u kojima polaznici stječu znanja i vještine koji su im potrebne u pojedinim životnim fazama kako bi uspješno upravljali svojim osobnim financijama i uspješno se pripremili za financijski mirno uploviti u sljedeću životnu fazu sami ili zajedno sa ostalim članovima obitelji.

Društveno odgovorno poslovanje jedan je od imperativa koji stoji uz bok s ciljevima rasta prihoda i profitabilnosti svakog poduzeća. Jeste li svjesni kako financijski stres narušava mentalno zdravlje vaših zaposlenika, a time utječe i na njihovu efikasnost na poslu? Jeste li znali da u Republici Hrvatskoj više od 237 tisuća potrošača ima blokirane račune s ukupnim dugom većim od 17.2 milijardi kuna? Možda su i vaši zaposlenici među njima i pokušavaju pronaći rješenje kako bi ponovno uspostavili financijsku ravnotežu i pronašli svoj mir. Budite socijalno i društveno odgovorni i pomozite im.

Kao odgovoran poslodavac svojim zaposlenicima možete pomoći kroz organizaciju radionica o upravljanju osobnim financijama na kojima će steći znanja i vještine koji će im pomoći u upravljanju osobnim financijama i rješavanju dugova.

Organiziramo inhouse treninge i individualne treninge, a predavači su stručnjaci iz prakse i dugogodišnji predavači sa 10+ godina iskustva u predavanjima i 20+ godina iskustva u bankarstvu i financijama.

Pridružite nam se na radionici o upravljanju o osobnim financijama i usvojite znanja i vještine koji će vam pomoći da donosite sigurne i informirane financijske odluke i uspostavite financijsku ravnotežu.

Ako Vam se sviđa, podijelite ovaj članak