CSR EP – Corporate Social Responsability Employees Program

PRINCI CONSULTING podržava Vaše aktivnosti u području uspostave društveno odgovornog poslovanja kroz posebno osmišljane CSR EP programe za zaposlenike i njihove obitelji. Za vaše zaposlenike i njihove obitelji smo pripremili posebne programe usmjerene na uspostavu financijske ravnoteže pojedinaca i njihovih obitelji te smanjenje financijskog stresa.

Naši stručnjaci u području upravljanja osobnim financijama i bankarstvu osmislili su poseban program Osobne financije i održivost koji se sastoji od upoznavanja s  Modelom 5 Faza Životnog Ciklusa Osobnih Financija u kojima polaznici stječu znanja i vještine koji su im potrebni u pojedinim životnim fazama kako bi uspješno upravljali svojim osobnim financijama i uspješno se pripremili za financijski mirno uploviti u sljedeću životnu fazu.

Za djecu Vaših zaposlenika razvili smo posebne programe iz područja poduzetništva i upravljanja osobnim financijama koje im kao društveno odgovoran poslodavac možete omogućiti da pohađaju. Upit za personaliziranu ponudu pošaljite nam još danas, a mi ćemo vam se javiti u kratkom roku.

Krajnji cilj ovih edukacija je doprinijeti stvaranju jedne nove generacije potrošača koji kod donošenja odluka o potrošnji, zaduženju i ulaganjima vode računa o ciljevima održivog razvoja. Posebno želimo doprinijeti:

  • SDG 1 smanjenju siromaštva kroz financijsku edukaciju građana kojoj je krajnji cilj stjecanje znanja i vještina koji omogućuju izbjegavanje prekomjernog zaduživanja te prepoznavanje prilika za povećanje osobnog dohotka i financijsku ravnotežu
  • SDG 3 kreiranju blagostanja građana
  • SDG 4 kvalitetnoj edukaciji u cilju razvijanja znanja i vještina građana za bolje upravljanje osobnim financijama
  • SDG 5 rodnoj ravnopravnosti u razumijevanju i korištenju financijskih usluga
  • SDG 9 razumijevanju proizvoda, usluga i sigurnosnih implikacija koje je donijela digitalizacija financijskih usluga 
  • SDG 13 zaštiti klime kroz odgovornu individualnu potrošnju, ulaganja i financiranje.

Ulažući u podizanje kvalitete života Vaših zaposlenika doprinosite njihovom zadovoljstvu, a time i njihovoj većoj efikasnosti i lojalnosti poduzeću.

Upit CSR EP – Corporate Social Responsability Employees Program