Poslovanje i upravljanje s nekretninama

Upravljanje portfeljem nekretnina

Neovisno o veličini portfelja nekretnina s kojim upravljate, budite sigurni da nekretnine rade za vas a ne vi za njih. U suradnji sa stručnim procjeniteljima napravit ćemo analizu vašeg portfelja nekretnina što će vam pomoći u procjeni potencijala koji u njima leži, ali i u donošenju odluka o novim investicijama ili prodaji nekretnina.

Adekvatno upravljanje nekretninama može utjecati na smanjenje troškova, povećanje prihoda i likvidnosti društva. Snimkom portfelja utvrđujemo koje nekretnine su operativne (u funkciji vašeg poslovanja), a koje neoperativne (nisu u funkciji vašeg osnovnog poslovanja) te zajedno s vama izrađujemo plan upravljanja neoperativnom imovinom.

Izvješće o nekretnina koje sadrži njihove realne tržišne vrijednosti jako je korisno i ukoliko tražite kredit ili prodajete poduzeće. Kroz ovo izvješće dajete stvarnu sliku nekretninskog potencijala Vašeg poduzeća koji se ponekad u potpunosti ne vidi u knjigama, što zbog činjenice jer su vaše nekretnine možda već dobrim dijelom amortizirane ili jer niste uskladili njihovu vrijednost s tržišnom od kada su nekretnine kupljene.

Za procjene nekretnina angažiramo isključivo licencirane TEGOVA procjenitelje koji rade po najvišim europskim procjeniteljskim standardima i imaju dugogodišnje iskustvo u procjenama vrijednosti nekretnina.

Kupujete ili prodajete nekretninu

Imate ponudu za kupnju vaše nekretnine ili želite kupiti nekretninu, a niste sigurni u izbor i treba vam savjet, obratite nam se s povjerenjem. Za vas ćemo napraviti analizu prijedloga koje razmatrate i pomoći vam u donošenju odluke.

Za procjene nekretnina angažiramo isključivo vještake u području graditeljstva i licencirane TEGOVA procjenitelje koji rade po najvišim europskim procjeniteljskim standardima.