Corporate bankarska akademija

(P)ostani konkurentan i pripremi se za novo sutra. Unaprijedi svoje vještine – od voditelja poslovnog odnosa do kreditnog stratega/taktičara!

Digitalizacija iz korijena mijenja bankarsko poslovanje. Jeste li spremni za promjenu? Kako bi kreditne institucije (p)ostale konkurentne na tržištu već sada se trebaju pripremiti za interakciju svojih zaposlenika s umjetnom inteligencijom, educirati zaposlenike za „novo sutra“ i nove uloge. Za ovo je potrebno već sada imati detaljno razrađene planove upravljanja ljudskim resursima i tranzicijske planove unaprjeđenja znanja i vještina zaposlenika. Bez takvih planova šanse za opstanak su male.

U području procesa odobravanja kreditnih proizvoda, kreditne institucije će uz pomoć umjetne inteligencije trebat osigurati najvišu razinu automatizacije procesa obrade zahtjeva i donošenja odluka koristeći sve raspoložive interne i eksterne baze podataka. Aplikativno podržati sve aktivnosti vezano za platno-prometne transakcije. Na ovom području FinTech kompanije već su ozbiljna konkurencija tradicionalnim bankama po kvaliteti, ali i po cijeni usluge.

Zanimanja kao što su voditelj poslovnih računa, ili voditelj prodaje za stanovništvo, mikro i male klijente izložena su visokom riziku od automatizacije. Naime, ove transakcije klijenti očekuju da mogu riješiti putem aplikacije iz udobnosti svog ureda ili doma u vrlo kratkom roku.

S druge strane, tamo gdje umjetna inteligencija staje, počinje odnos s klijentom. Sada više nego ikada, kreditne institucije i njihovi klijenti traže vrhunske stručnjake i informirane financijske savjetnike – kreditne stratege.

Umjetna inteligencija treba osigurati snažnu podršku odlučivanju i ponuditi više personaliziranih opcija klijentima, a stručnjaci koji dobro razumiju potrebe i poslovanje klijenta ponuditi ono što klijentu najbolje odgovara. Ekspertne procjene neće u potpunosti nestati, ali razvojem umjetne inteligencije krajnji cilj je ostaviti ih samo u onim dijelovima procesa gdje su uistinu potrebne.

Pripremite se za sigurnu budućnost. Usavršite svoja znanja i vještine za rad u bankarstvu i (p)ostanite konkurentni.

Edukacijske programe za vas su pripremili naši stručnjaci  iz prakse, dugogodišnji predavači sa 10+ godina iskustva u predavanjima i 20+ godina iskustva u bankarstvu i financijama od čega najvećim dijelom na rukovodećim pozicijama. Oni će vas voditi na vašem putu do uspjeha u „novo sutra“. Usvojite znanja i vještine koji će vam omogućiti da postanete vrhunski stručnjak i tražen kadar na bankarskom tržištu. Još danas izaberite radionicu i rezervirajte svoje mjesto. Edukacije temeljene na primjerima iz prakse i timskom rješavanju zadataka ujedno su prilika za networking i upoznavanje novih kolega. Podržavamo vas u razvoju vaše karijere.

Ako Vam se sviđa, podijelite ovaj članak